Volg (ISC)² NLBen jij een FG bij de overheid?

Onze vrienden van CIP willen een beeld opbouwen over vragen als:  hoe ervaren FG’s (met name die bij de overheid) hun eigen werk en hun positionering in de organisatie, welke opleidingen hebben zij gedaan, wat achten ze nodig om hun functie effectief te vervullen, etc. Het CIP wil hiermee een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de functie. De bevindingen kunnen bijvoorbeeld mede gebruikt worden bij het ontwikkelen van nadere eisen aan de functie zelf, aan opleidingen, etc.

Als je werkt als FG (bij voorkeur bij de overheid) wil het CIP je graag uitnodigen om de enquête in te vullen. Zou je dat willen doen vóór 15 september? Op 1 november belegt het CIP een bijeenkomst voor FG’s waar de resultaten van de enquête worden teruggekoppeld en waarin we onder meer ook in gesprek gaan met de AP.

Je kunt de enquête bereiken met deze link: https://enquetes.pleio.nl/index.php/558417?lang=nl.

De resultaten worden ook op cip.pleio gepubliceerd vanaf 1 november. Zie hier hoe je daarvan lid kunt worden als je dat nog niet bent. Als lid van het CIP-netwerk ontvang je ook uitnodigingen voor conferenties etc.